Өчигдөр нэг аймар гоё газар нээн илрүүлсэн... Тэр газар цагаан хоолны газар байсан. Тэгээд сонирхоод 2 найзтайгаа орсон юм. Би ч дургүй л байсан лдаа. Яагаад гэхээр манай сургуулийн тэр хавид байдаг цагаан хоолны газраас аймар муухай үнэртээд байдаг юм :P
Тэгээд орсон чинь орчин нь их гоё юм. Зөөгчид нь хэлж байгаад би анх удаа идэж үзэх гэж байна гэж анхааруулж байгаад хоолоо захиаллаа... Энэ ер нь авьяс шүү... Яаж ийм амттай хоолийг сонгино гэх зэрэг жирийн амьдралд байнга хэрэглэдэг зүйлгүйгээр хийдэг юм болдоо... Тэгээд хоол болгоноо ариусгаж хийдэг гэж байна... Тэгээд бид 3-т ид шид үзүүлсэн. Тэр нь яаж гэхээр крантнаас ус аваад 2 хэсэгт хуваагаад тэгээд нэгэнд нь ариусгадаг тарни уншаад, нөгөөхийг нь ь байгаа чигээр нь амсуулсан 2 өөр амттай байсан :P тэгэхдээ яадаг юм бүү мэд нэг нь хүйтэн, нөгөөх нь бүлээн байсан. Нэг нь зөөлөн, нөгөөх нь хатуу...
Их найрсаг яриа эзэнтэй... бид 3-т янз бүрийн тарни хэлж өгсөн. Энэ үнэхээр шашинлаг сонсогдож байсан ч надад их л таатай санагдсан... Зун нөгөөдүүлийгээ дагуулж явнаа.
11 хороололын номин хайпэр маркетийн тэнд нэг Говийндаа гэдэг нэртэй газар байсан. Орж үзмээр бол сонирхоорой...
Тэгээд орсон чинь орчин нь их гоё юм. Зөөгчид нь хэлж байгаад би анх удаа идэж үзэх гэж байна гэж анхааруулж байгаад хоолоо захиаллаа... Энэ ер нь авьяс шүү... Яаж ийм амттай хоолийг сонгино гэх зэрэг жирийн амьдралд байнга хэрэглэдэг зүйлгүйгээр хийдэг юм болдоо... Тэгээд хоол болгоноо ариусгаж хийдэг гэж байна... Тэгээд бид 3-т ид шид үзүүлсэн. Тэр нь яаж гэхээр крантнаас ус аваад 2 хэсэгт хуваагаад тэгээд нэгэнд нь ариусгадаг тарни уншаад, нөгөөхийг нь ь байгаа чигээр нь амсуулсан 2 өөр амттай байсан :P тэгэхдээ яадаг юм бүү мэд нэг нь хүйтэн, нөгөөх нь бүлээн байсан. Нэг нь зөөлөн, нөгөөх нь хатуу...
Их найрсаг яриа эзэнтэй... бид 3-т янз бүрийн тарни хэлж өгсөн. Энэ үнэхээр шашинлаг сонсогдож байсан ч надад их л таатай санагдсан... Зун нөгөөдүүлийгээ дагуулж явнаа.
11 хороололын номин хайпэр маркетийн тэнд нэг Говийндаа гэдэг нэртэй газар байсан. Орж үзмээр бол сонирхоорой...
No comments:
Post a Comment